Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 28.07.2022

4. Skydiving Boogie u Varaždinu by Skydive Croatia (Rujan 2022) – 24. & 25.9.2022.

Rujanski Varaždinski Skydiving Boogie ove sezone održati će se u terminu od 24. – 25.9.2022. godine na Aerodromu Varaždin (Skydive Varaždin) i ponovno donosi skokove s 4000 metara iz Pilatusa PC-6. Ovo će biti zadnji Boogie ove sezone koji omogućava skokove s 4000 metara

Skokovi u Varaždinu namijenjeni su kako svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta, tako i iskusnim padobrancima kojima je padobranstvo način života.

Molimo sve koji će prisustvovati eventu da potvrde dolazak.

Za tandem skakače (osobe koje skaču po prvi puta u paru s instruktorom) molimo da naprave rezervacije skokova na našoj web stranici www.skydivecroatia.com. Slobodna mjesta za tandem skokove su ograničena stoga molimo da rezervirate termin što prije

Raspored termina za osobe koje su rezervirale tandem skok bit će poslan na e-mail korišten prilikom prijave i rezervacije i to nekoliko dana prije početka eventa.

Za one željne malo opuštenijeg iskustva u ponudi svakodnevno imamo i uvodne panoramske letove avionom koje organiziramo svakodnevno s našim partnerima iz Aerokluba Aviator.

Rezervacije za let avionom ili poklon bonove za let avionom možete pronaći na stranicama Aerokluba Aviator - www.aeroklubaviator.com

Za padobrance s dozvolama molimo da se javite u inbox te obnovite ili ako već niste da registrirate korisnički račun na manifest platformi www.manifestbud.com.  (Referentni broj 100)

Ostale informacije:

INFO:
Zrakoplov: Pilatus PC-6.
Visina skokova: 4000 metara.
Lokacija: Skydive Varaždin
Funjump ticket: 34 EUR. (260 kn)
Tandem skok: 1700 kn + snimanje opcionalno.
Obavezna najava dolaska padobranaca te rezervacija tandem skokova.


4-varazdin-boogie

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language