Saznajte više o nama i našim ciljevima?

Skydive Croatia - Profesionalni padobranci

Skydive Croatia je suvremena organizacija koja okuplja vrsne i dugogodišnje instruktore koji su mnoge dane padobranske karijere proveli širom svijeta kao dio poznatih padobranskih klubova, tvrtki i organizacija te ponijeli doma najbolje od svjetskog padobranstva.

Skydive Croatia - Skakanje Padobranom
  • Aktualni i bivši padobranski reprezentativci
  • Internacionalna i nacionalna instruktorska ovlaštenja
  • Dugogodišnje padobransko iskustvo prikupljano diljem svijeta
  • Nova i održavana padobranska oprema
  • Instruktori kojima padobranstvo nije samo posao već način života
  • Profesionalno bavljenje padobranstvom

Skydive Croatia - tim najstručnijih i najiskusnijih instruktora padobranstva u Hrvatskoj

Skydive Croatia je nastala kao potreba za okupljanjem najstručnijih i najiskusnijih instruktora padobranstva u jednu prepoznatljivu organizaciju odnosno brand, koja djeluju i izvodi skokove na nekoliko lokacija u Hrvatskoj ali i izvan granica države. Jedan od najvažnijih segmenata naše organizacije je stalno praćenje trendova u svjetskom padobranstvu i prilagođavanje najnovijim sigurnosnim odredbama, regulativama i zahtjevima.

Zato što nam je važno da osim dobrog provoda skok izvedete sigurno i uz minimalan rizik, odabir naših instruktora ovisi o njihovoj sposobnosti, licenciranosti i odlučnosti za stalnim usavršavanjem i usvajanjem novih tehnika. S ponosom možemo istaknuti da naši instruktori osim nacionalnih licenci i instruktorskih dozvola posjeduju i USPA (United States Parachute Association) dozvole i ovlaštenja ali i ovlaštenja proizvođača opreme koju koristimo. Osim padobranskih licenci pokazatelj stručnosti naših instruktora je i činjenica da neki od naših članova su aktualni ili su bili dugogodišnji članovi Hrvatske padobranske reprezentacije te su sudjelovali na mnogim Svjetskim i Europskim padobranskim prvenstvima, svjetskim kupovima ali i regionalnim i nacionalnim natjecanjima.

Skydive Croatia - Cilj i misija

Cilj Skydive Croatia tima je da vaše padobransko iskustvo bude zapamćeno zauvijek i da promjeni vaš pogled na svijet i ekstremne sportove. Padobranstvo i čari koje bavljenje padobranstvom donosi, već je promijenilo živote tisućama pojedinaca te vas zato pozivamo da s nama zakoračite u jedan novi životni izazov.

Na našim stranicama pronaći ćete mnoštvo informacija i zasigurno  odgovore na sva pitanja koje možete imati o padobranstvu i skakanju padobranom a mi ćemo se truditi da web stranicu redovno ažuriramo i dopunjujemo s novim informacijama.

Težimo i suradnji s drugim medijima te vas pozivamo da zajedno predstavimo padobranstvo i skakanje padobranom iz aviona kao jedan siguran, nezaboravan i sport dostupan svima. U našoj rubrici "Iz medija o Skydive Croatia ekipi i našim instruktorima" možete također saznati o našim aktivnostima i projektima na kojima smo radili.

U rubrici aktualno možete pratiti sva zbivanja unutar naše organizacije, pogodnosti koje koje ćemo donositi za naše pratitelje i članove ali i sve ostale novosti i aktualnosti u Hrvatskom padobranstvu.

Što naši mediji pišu o nama

Skydive Croatia i naš profesionalni tim tandem instruktora "Tandem Experti" su već dobro poznati javnost i našli su svoje mjesto u mnogobrojnim domaćim i internacionalnim medijima. Također sudjelujemo u velikom broju projekata među kojima se nalazi suradnja s našim najvećim televizijskim kućama poput RTL-a i HRT-a ali smo mjesto našli i u tiskanim izdanjima Večernjeg Lista, Jutarnjeg Lista, 24 Sata i još mnogim drugima. Na sljedećim linkovima možete pogledati više o ovoj temi: Iz medija o Skydive Croatia timu | Projekti na kojima smo radili | Skydive Croatia aktualnosti

Video o našem timu

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Rezerviraj Tandem skok brzo i jednostavno

Naša web stranica osmišljena je s idejom da Vam omogući najlakši i najbrži postupak rezervacije termina za skok padobranom i kupnju poklon bonova za tandem skok

Skok padobranom s 4000 metara

Omjer uloženog i dobivenog

Padobranska organizacija koja nudi skokove s 4000 metara svaki tjedan u godini.

Nekoliko lokacija tandem skokova

Nekoliko lokacija skokova

Nekoliko lokacija skokova u Hrvatskoj i izvan granica među, kojima možete izabrati.

Poklon bon za skok padobranom

Poklon bonovi za skok padobranom

Narudžba poklon bonova online, brzo i jednostavno, u samo par klikova.

brzi odgovor na upite

Na raspolaganju u svako doba dana

Ulažemo veliki trud da odgovorimo na vaše upite u što kraćem vremenu.

Skok padobranom kao teambuilding

Savršen izbor za teambuilding

Dovedite svoju ekipu na skok padobranom i stvorite posebnu i čvrstu vezu

Besplatan prijevoz do mjesta skakanja padobranom

Mogućnost organizacije prijevoza

Znamo da je prijevoz mnogima problem zato imamo riješenje za vas.

GoPro9 snimanje tandem skokova

Snimanje GoPRO9 Black kamerama

Redovno ulažemo u nove modele kamera jer želimo da imate najbolju kvalitetu.

Skok padobranom montaža videa

Montaža vašeg tandem videa

Pohvali se obitelji i bližnjima te sheraj video na društvenim mrežama.

Skydive Croatia otvorena je tijekom cijele godine

Da bi vam omogučili da svoj prvi skok padobranom ostvarite kada vi to želite. Skydive Croatia otvorena je cijele godine te ako vremenski uvjeti dozvoljavaju skokove izvodimo i u zimskim mjesecima

4000 4000 metara visine svaki tjedan
12 mjeseci u godini
Croatian Language English Language