Sorry, your browser does not support JavaScript!

Saznajte više o nama i našim ciljevima?

Skydive Croatia - Profesionalni padobranci

Skydive Croatia je suvremena organizacija koja okuplja vrsne i dugogodišnje instruktore koji su mnoge dane padobranske karijere proveli širom svijeta kao dio poznatih padobranskih klubova, tvrtki i organizacija te ponijeli doma najbolje od svjetskog padobranstva.

Skydive Croatia - Skakanje Padobranom
  • Aktualni i bivši padobranski reprezentativci
  • Internacionalna i nacionalna instruktorska ovlaštenja
  • Dugogodišnje padobransko iskustvo prikupljano diljem svijeta
  • Nova i održavana padobranska oprema
  • Instruktori kojima padobranstvo nije samo posao već način života
  • Profesionalno bavljenje padobranstvom

Skydive Croatia - tim najstručnijih i najiskusnijih instruktora padobranstva u Hrvatskoj

Skydive Croatia je nastala kao potreba za okupljanjem najstručnijih i najiskusnijih instruktora padobranstva u jednu prepoznatljivu organizaciju odnosno brand, koja djeluju i izvodi skokove na nekoliko lokacija u Hrvatskoj ali i izvan granica države. Jedan od najvažnijih segmenata naše organizacije je stalno praćenje trendova u svjetskom padobranstvu i prilagođavanje najnovijim sigurnosnim odredbama, regulativama i zahtjevima.

Zato što nam je važno da osim dobrog provoda skok izvedete sigurno i uz minimalan rizik, odabir naših instruktora ovisi o njihovoj sposobnosti, licenciranosti i odlučnosti za stalnim usavršavanjem i usvajanjem novih tehnika. S ponosom možemo istaknuti da naši instruktori osim nacionalnih licenci i instruktorskih dozvola posjeduju i USPA (United States Parachute Association) dozvole i ovlaštenja ali i ovlaštenja proizvođača opreme koju koristimo. Osim padobranskih licenci pokazatelj stručnosti naših instruktora je i činjenica da neki od naših članova su aktualni ili su bili dugogodišnji članovi Hrvatske padobranske reprezentacije te su sudjelovali na mnogim Svjetskim i Europskim padobranskim prvenstvima, svjetskim kupovima ali i regionalnim i nacionalnim natjecanjima.

Skydive Croatia - Cilj i misija

Cilj Skydive Croatia tima je da vaše padobransko iskustvo bude zapamćeno zauvijek i da promjeni vaš pogled na svijet i ekstremne sportove. Padobranstvo i čari koje bavljenje padobranstvom donosi, već je promijenilo živote tisućama pojedinaca te vas zato pozivamo da s nama zakoračite u jedan novi životni izazov.

Na našim stranicama pronaći ćete mnoštvo informacija i zasigurno  odgovore na sva pitanja koje možete imati o padobranstvu i skakanju padobranom a mi ćemo se truditi da web stranicu redovno ažuriramo i dopunjujemo s novim informacijama.

Težimo i suradnji s drugim medijima te vas pozivamo da zajedno predstavimo padobranstvo i skakanje padobranom iz aviona kao jedan siguran, nezaboravan i sport dostupan svima. U našoj rubrici "Iz medija o Skydive Croatia ekipi i našim instruktorima" možete također saznati o našim aktivnostima i projektima na kojima smo radili.

U rubrici aktualno možete pratiti sva zbivanja unutar naše organizacije, pogodnosti koje koje ćemo donositi za naše pratitelje i članove ali i sve ostale novosti i aktualnosti u Hrvatskom padobranstvu.

Što naši mediji pišu o nama

Skydive Croatia i naš profesionalni tim tandem instruktora "Tandem Experti" su već dobro poznati javnost i našli su svoje mjesto u mnogobrojnim domaćim i internacionalnim medijima. Također sudjelujemo u velikom broju projekata među kojima se nalazi suradnja s našim najvećim televizijskim kućama poput RTL-a i HRT-a ali smo mjesto našli i u tiskanim izdanjima Večernjeg Lista, Jutarnjeg Lista, 24 Sata i još mnogim drugima. Na sljedećim linkovima možete pogledati više o ovoj temi: Iz medija o Skydive Croatia timu | Projekti na kojima smo radili | Skydive Croatia aktualnosti

Video o našem timu

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language