Datum objave: 04.05.2020

Kako do Tandem skoka sa Skydive Croatiom bez 1 Kune

Osim našeg programa poklanjanja skoka padobranom jednom od vas, donosimo vam i još jednu ideju kojom je moguće doći do skoka padobranom bez da potrošite i 1 Kunu ili u najmanju ruku ostvarite znatno povoljnije uvjete kupnje padobranskog skoka.


Članovi Skydive Croatia tima od početka 2020. godine testiraju na tržištu novu aplikaciju i pripadajuću kriptovalutu – Pi Network i za sada nismo otkrili nedostatke ili stvorili nepovjerenje prema istoj. Pi kripto-valuta sakuplja se (rudari) preko mobitela te kako piše na web-stranici Pi Network, ne morate ostavljati aplikaciju otvorenom da biste mogli rudariti. Pi ne utječe na performanse vašeg telefona, ne troši bateriju i ne koristi vaše mrežne podatke. Jednom kada pritisnete tipku munje, možete čak zatvoriti aplikaciju i nastavit ćete s rudarenjem Pi-a. Nakon instalacije aplikacije potrebno je jednom dnevno kliknuti na ikonicu unutar aplikacije da bi se sakupljanje odnosno rudarenje valute nastavilo.

Kada Pi Network omogući trgovanje ili slanje Pi valute između korisnika, Skydive Croatia će omogućiti kupnju Tandem skokova korištenjem Pi valute ili korištenje iste za ostvarivanje popusta. O vama ovisi koliko će te Pi valute sakupiti do tada.

Ako već niste registrirani korisnik, da bi ste se prijavili i koristili aplikaciju potrebno je instalirati aplikaciju koju možete pronaći na ovom linku: Pi Network App te upisati pozivni kod „SKYDIVECROATIA“ da bi se prijavili u program.

Vrijeme potrebno za instalaciju: manje od 5 minuta.

Detaljnije o Pi Network-u možete saznati na njihovim web stranicama ili nam se javite s upitima o našim dosadašnjim iskustvima s Pi Networkom.

NAPOMENA: Iako vam Pi može donijeti skok padobranom bez plaćanja Kunama ili fizičkim novcem, nema garancije da će cijeli projekta Pi Networka zaživjeti ili postići ikakvu vrijednost no dobro je prisjetiti se da je nekoć tako izgledala i budućnost s Bitcoinom. Ako imate hrabrosti skočiti padobranom vjerujemo da će i ovo biti prava sitnica za vas.


SDC-PI

Rezerviraj Tandem skok brzo i jednostavno

Naša web stranica osmišljena je s idejom da Vam omogući najlakši i najbrži postupak rezervacije termina za skok padobranom i kupnju poklon bonova za tandem skok

Skok padobranom s 4000 metara

Omjer uloženog i dobivenog

Padobranska organizacija koja nudi skokove s 4000 metara svaki tjedan u godini.

Nekoliko lokacija tandem skokova

Nekoliko lokacija skokova

Nekoliko lokacija skokova u Hrvatskoj i izvan granica među, kojima možete izabrati.

Poklon bon za skok padobranom

Poklon bonovi za skok padobranom

Narudžba poklon bonova online, brzo i jednostavno, u samo par klikova.

brzi odgovor na upite

Na raspolaganju u svako doba dana

Ulažemo veliki trud da odgovorimo na vaše upite u što kraćem vremenu.

Skok padobranom kao teambuilding

Savršen izbor za teambuilding

Dovedite svoju ekipu na skok padobranom i stvorite posebnu i čvrstu vezu

Besplatan prijevoz do mjesta skakanja padobranom

Mogućnost organizacije prijevoza

Znamo da je prijevoz mnogima problem zato imamo riješenje za vas.

GoPro9 snimanje tandem skokova

Snimanje GoPRO9 Black kamerama

Redovno ulažemo u nove modele kamera jer želimo da imate najbolju kvalitetu.

Skok padobranom montaža videa

Montaža vašeg tandem videa

Pohvali se obitelji i bližnjima te sheraj video na društvenim mrežama.

Skydive Croatia otvorena je tijekom cijele godine

Da bi vam omogučili da svoj prvi skok padobranom ostvarite kada vi to želite. Skydive Croatia otvorena je cijele godine te ako vremenski uvjeti dozvoljavaju skokove izvodimo i u zimskim mjesecima

4000 4000 metara visine svaki tjedan
12 mjeseci u godini
Croatian Language English Language