Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 06.08.2019

12 razloga zašto odabrati Skydive Croatiu za svoj prvi skok padobranom

1. Tandem skok s 4000 metara visine
Svaki vikend ali i radnim danima organiziramo najbolje za vas a to je skok s 4000 metara visine. Skok s 4000 metara donosi 60 sekundi slobodnog pada a Skydive Croatia Vam omogućuje ovu visinu svaki tjedan.

2. Prijevoz uključen u cijenu tandem skoka
Za sve svoje skakače koji nemaju vlastiti prijevoz organiziramo zajednički prijevoz iz Zagreba do lokacije skoka koji se ne naplaćuje dodatno već je uračunat u cijenu tandem skoka.

3. Za snimanje koristimo najkvalitetnije kamere - GoPro7 Black
Vrlo nam je važno da snimke i fotografije koje ćete ponijeti doma s tandem skoka budu najbolje kvalitete koje tržište trenutno nudi te tako i pratimo i obnavljamo svoju snimateljsku opremu u skladu s tehnološki napretkom. U trenutku pisanja ovog članka opremljeni smo s novim modelima kamera - GoPro7 Black.

4. Naši instruktori su padobranski reprezentativci
Naši instruktori su redom bivši ili aktualni Hrvatski padobranski reprezentativci i članovi Tandem Experti ekipe što vam jamči da ćete skok izvesti sa Hrvatskom padobranskom elitom.

5. Bez zabilježeni ozljeda naših skakača
Prilikom izvođenja standardnih tandem skokova nismo zabilježili niti jednu ozljedu među našim skakačima. Znajući ovaj podatak možete se mirno upustiti u skok padobranom s našom ekipom

6. Mogućnost raznih načina plaćanja

Pratimo sve online trendove te vam osim standardnog plaćanja u gotovini ili uplatom na račun omogućavamo i plaćanje servisima poput PayPal-a, Revoluta, Monese, TransferWise-a, Coinbase-a ali i još drugih u pripremi.

7. Nema skrivenih troškova

Vrlo nam je važno da su sve informacije transparentne te tako nema skrivenih troškova poput najma kombinezona, doplata za visinu skokova, logističkih troškova isl. Svi i jedini troškovi nalaze se u našem cjeniku.

8. Dodatne pogodnosti
Trudimo se svim našim skakačima omogućiti razne dodatne pogodnosti koje će ovo iskustvo učiniti još bolje. Pogodnosti se odnose na dodatne poklon vaučere naših partnera s kojima možete ostvariti prigodne popuste, poklon narukvice koje dokazuju da ste izveli skok s Skydive Croatia ekipom ali i drugih koje imamo u pripremi.

9. Prijateljski odnos a ne posao-klijent
Vrlo nam je važno izgraditi dobar i prijateljski odnos s našim skakačima te im tako i pružiti zabavnu i opuštenu atmosferu prije samog skoka. Cilj nam je svim našim skakačima pristupiti prijateljski te nastojimo održati kontakt i nakon izvedenih tandem skokova

10. Druženje nakon skoka
Važan događaj poput vašeg prvog skoka rado komentiramo s grupom koju smo imali taj dan i to naravno uz hladno osvježenje. Ako ste si dan za svoj skok padobranom oslobodili od drugih obaveza vrlo je moguće da ćemo dan završiti u druženju uz piće ili čak i roštilj.

11. Savjetovanje o uključivanju u padobranstvo
Bit će nam zadovoljstvo objasniti vam sve aspekte uključivanja u padobranstvo, školovanju i obuci ali i mogućnosti stvaranja karijere u padobranstvu

12. Sudjelovanje u našem partnerskom, sponzorskom ili affiliate programu
Ovisno u vašem zanimanju, hobijima, vještinama ili područjima interesa i aktivnosti, sa svim svojim kandidatima raspravljamo o mogućnosti obostrane suradnje kojom možete ostvariti i vlastiti napredak i razvoj. Neke od njih već nudimo kroz affiliate program, sponzorstvo ili prodajni agent program


tandem-experti-tandem skok

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language