Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 24.06.2019

Skokovi s 4000 metara od sada svaki vikend

Za sve ljubitelje visina i slobodnog pada imamo dobru vijest.
Od sada Skydive Croatia organizira skokove s 4000 metara i to svaki vikend u Ljubljani - Slovenija. Osim skokova za vikend, skokovi se mogu organizirati i radnim danima no za takve termine potrebno nas je kontaktirati ili rezervirati termine minimum 7 dana prije željenog datuma.

Za informacije o cijenama skokova u Ljubljani pogledajte naš informativni cjenik usluga a rezervacije i dalje možete napraviti i online putem linka rezervacija skoka padobranom, a odgovore na sva česta pitanja možete saznati na skok padobranom – česta pitanja


skok s 4000 metara

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language