Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 10.04.2019

Za snimanje vaših skokova koristimo najbolje - GoPro HERO7 Black

Skydive Croatia je za nadolazeću sezonu nadogradila svoju snimateljsku opremu s najnovijim i najjačim modelima GoPro kamera – GoPro HERO7 Black. GoPro kamere su već godinama poznate kao tržišni lider među kamerama za extremne sportove te tako i najbolji odabir za kamere koje koristimo za snimanje naših padobranskih skokova. Skydive Croatia ekipi je iznimno važno da svojim klijentima/skakačima omogućimo najbolju uslugu ali i da ona bude zabilježena kamerama koje pružaju vrhunsku kvalitetu kako bi pregledavanje vaših uspomena omogućilo vama i ekipi koja će pregledavati vaše snimke da se osjećaju kao da su i sami bili tamo.

Kako je sezona skakanja za 2019. godinu upravo započela, požurite i rezervirajte svoj termin te budite među prvima koji će iskusiti skok padobranom ove godine ali i nakon skoka ponijeti vrhunske video uspomene.


gopro7black

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language