Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 01.01.2019

Dva Hrvata kao instruktori Padobranstva u Africi

Naši instruktori Angelo Vuletić i Marko Premužić ove sezone, dok su kod nas temperature već vrlo niske nastavljaju s izvođenjem padobranskih skokova u Keniji i to kao članovi sve popularnijeg Skydive Diani padobranskog centra.

Naš instruktor Angelo je član Skydive Diania već dvije godine gdje svakodnevno prizemljuje na bijeli pijesak obale indijskog oceana no sada mu se je pridružio i naš Marko čime Skydive Diani tim čine većinski Hrvatskim članovima. Od 5 stalno zaposlenih padobranaca, instruktorsku ekipu Skydive Diania čine Englez, Norvežanka, Francuz i dva Hrvata.

Kako je raditi u Keniji kao instruktor padobranstva te dio ugođaja s Kenijskog neba pokušali smo vam prenijeti kroz priložene fotografije.
Iako je sezona skakanja u Hrvatskoj završila, slobodno nam se javite i rezervirajte svoje termine za početak sezone 2019. I budite sigurni da naši instruktori neće spavati zimski san već će biti u 100 postotnoj kondiciji za već prve skokove nadolazeće sezone.


skok-padobranom-afrika-01skok-padobranom-afrika-02skok-padobranom-afrika-03skok-padobranom-afrika-04skok-padobranom-afrika-05skok-padobranom-afrika-06skok-padobranom-afrika-07skok-padobranom-afrika-08skok-padobranom-afrika-09

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language