Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 02.06.2018

Kraljica Hrvatske 2016, Antoanet Levačić skočila padobranom

U subotu 2.6.2018. kraljica Hrvatske 2016, Antoanet Levačić je na aerodromu Lučko u Zagrebu izvela skok padobranom u tandemu s našim instruktorom Markom Premužićem te se tako upisala u mali broj onih koji su iskusili ovo nevjerojatno iskustvo.

U priloženoj galeriji i video clipu možete pogledati kako je to izgledalo.

Kako je sezona skakanja padobranom za 2018. tek započela pozivamo vas da što prije rezervirate svoje mjesto u avionu te skočite s ekipom Skydive Croatia i započnete ljeto u stilu.


kraljica hrvatskekraljica_hrvatske_skok_padobranom_01kraljica_hrvatske_skok_padobranom_02kraljica_hrvatske_skok_padobranom_03kraljica_hrvatske_skok_padobranom_04kraljica_hrvatske_skok_padobranom_05kraljica_hrvatske_skok_padobranom_06kraljica_hrvatske_skok_padobranom_07kraljica_hrvatske_skok_padobranom_08kraljica_hrvatske_skok_padobranom_09kraljica_hrvatske_skok_padobranom_10kraljica_hrvatske_skok_padobranom_11kraljica_hrvatske_skok_padobranom_12

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language