Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 02.05.2018

Skok padobranom iznad Egipatskih Piramida po prvi puta u povjesti, izveo naš instruktor

Prije nekoliko dana organizirano je događanje za padobrance širom svijeta, na kojemu su se padobranski skokovi izvodili u Egiptu – Cairo, i to točnije iznad popularnih Egipatskih piramida. Među sudionicima se je našao i instruktor Skydive Croatia ekipe, Angelo Vuletić,  koji je bio pozvan od strane organizatora da izvodi tandem skokove za posjetitelje. Kako je padobranstvo u Egiptu tek na svom početku, naš instruktor Angelo je tako i prvi u povijesti koji je izveo tandem skok padobranom iznad piramida u Gizi.

U priloženoj galeriji možete pogledati kako je sve to izgledalo a ako želite i sami iskusiti tandem skok, kontaktirajte nas sada jer je sezona skakanja padobranom upravo započela i u našim krajevima.


122a3456789101112131415

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language