Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 19.01.2018

Kenijska Super zvijezda Akothee skočila sa našim Instruktorom VIDEO

Jedna od najpoznatijih Kenijska Super zvijezda Akothee je Novogodišnje praznike odlučila provesti na adrenalinski način te je na tonsku probu, samo par sati prije nastupa na Diani Beach Festivalu stigla u stilu skočivši padobranom iz aviona. Na skok padobranom ju je poveo instruktor Tandem Experti tima Angelo Vuletić, koji je preko zimskog perioda stalni član Skydive Diani tima. U priloženom videu možete pogledati kako je skok izgledao a za sve koji želi iskusiti tandem skok poručujemo da uskoro krećemo i s novom sezonom u našim krajevima a u rubrici skok padobranom rezervacija možete rezervirati Vaš skok padobranom već danas.

 


Akothe SkydiveAkothe SkydiveAkothe SkydiveAkothe SkydiveAkothe SkydiveAkothe SkydiveAkothe SkydiveAkothe SkydiveAkothe SkydiveAkothe Skydive

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language