Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 25.04.2022

Aeroklub Aviator i Skydive Croatia potpisali poslovnu suradnju

Skydive Croatia je u proteklih nekoliko dana ostvarila obostranu suradnju i kooperaciju s Aeroklubom Aviator i  to na području djelatnosti zrakoplovstva.

Klubovi će međusobno surađivati u području padobranstva i motornog letenja te ćete time od sada padobranske skokove, bilo da se radi o tandem skokovima, školi padobranstva, natjecanja i rekreativnog padobranstva moći ostvariti putem Aerokluba Aviator, ali isto tako za sve one željne uključivanja u zrakoplovstvo kroz motorno letenje moći će svoje​​​​​​​ uvodne panoramske letove avionom rezervirati i kroz naše web stranice upitom kroz web obrazac u rubrici kontakt.

Što je to let avionom ili motorno letenje i kako se i sami možete uključiti u ovu granu zrakoplovstva i rezervirati uvodni panoramski let saznajete na stranicama Aerokluba Aviator.


Aeroklub Aviator - let avionom

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language