Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 19.03.2022

Odabrana 6. kandidatkinja za školu padobranstva!

Kako smo i najavili u ranijoj objavi odabrana je i 6. kandidatkinja za ovogodišnju besplatnu školu padobranstva. 6. Polaznica je Ema Radaković koju ovim putem molimo da se javi na naš mail radi dogovora i usklađivanja s prvih 5 kandidatkinja.

I u buduće Skydive Croatia će nastaviti s darivanjem svojih pratitelja te nas svakako pratite redovno jer u pripremi imamo i još mnogih pogodnosti koje će svakako obradovati neke od Vas.

Za sve koji su s nama već skakali, preporučujemo da potražite našu Facebook grupu pod imenom „Klub skakača - Skydive Croatia & Tandem Experti“ a koju možete pronaći na ovom linku: klub skakača, jer za naše već uigrane skakače također pripremamo razna iznenađenja.

Uskoro krećemo i s prvim organiziranim skokovima s 4000 metara u Varaždinu stoga za sve zainteresirane molimo da se informiraju na ovom linku: Skokovi padobranom s 4000 m u Varaždinu – Skydive Boogie.

Skydive Croatia team.


dan_zena_odabir6_skydive_croatia

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language