Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 12.12.2021

Od sada i poklon bon za tečaj padobranstva

Padobranski klub Skydive Croatia od sada u svojoj ponudi osim poklon bonova za tandem padobranske skokove nudi i poklon bonove za one još hrabrije koji samostalno žele skakati padobranom. Da bi samostalno skakali potrebno je upisati tečaj padobranstva u padobranskoj školi Skydive Croatia i krenuti s padobranskom obukom.

Ako poznajete dovoljno neustrašivu osobu, avanturističkog karaktera a za koju još niste smislili poklon za blagdane, rođendan ili tek spontano iznenađenje… tečaj padobranstva je prava stvar za vas!

Što sve uključuje tečaj padobranstva, što je potrebno da prođete obuku uspješno i dobijete dozvolu padobranca, te koliko je cijena tečaja, saznajte na sljedećem linku: sve o školi padobranstva.

Za narudžbu poklon bona za tečaj padobranstva kliknite na sljedeći link: Škola padobranstva poklon bon


tecaj-padobranstva-poklon-bon

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language