Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 09.09.2021

300 kn popust na Skok padobranom za nove članove MK Airborne

Moto Klub Airborne za sve nove članove koji se učlane u Moto klub u razdoblju od 1.9. do 1.11. omogućuje popust od 300 kn na skok padobranom u tandemu koji se može iskoristiti do 1.6.2022. godine.

Ako ste se uvijek pitali kakav je osjećaj juriti 200 km/h bez dva kotača ovo je prava prilika za vas.

Skok će izvesti Tandem Experti, odjel Padobranskog kluba Skydive Croatia specijaliziran za izvođenje tandem skokova a koji iza sebe imaju tisuće i tisuće skokova a koji su također redom bikeri/motoristi.

Za sve koji još ne znaju, MK Airborne je Moto Klub zaljubljenika u motocikle i zrakoplovstvo čineći ga time prvim Moto-zrakoplovnim klubom u Hrvatskoj. Klub je osnovan ove godine (2021.) i u fazi je okupljanja članstva koje će zajedno uživati u Hrvatskoj moto sceni i zrakoplovnim pustolovinama i izazovima.

Svi koji žele postati članovi Moto Kluba Airborne molimo da se jave e-mailom ili ispune pristupnicu za članstvo koja se nalazi na web stranicama MK Airborne. Pristupnica za članstvo.


mk-airborne-skydive

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language