Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 02.01.2021

Nominacije za Novogodišnji skok padobranom su završene. Dobitnik je…

Skydive Croatia i Tandem Experti tradicionalno svake godine poklanjaju skokove padobranom svojim pratiteljima na društvenim mrežama no ove godine smo iznimno dodali i Novogodišnji besplatni skok padobranom jer je godina za mnoge od vas bila teška i puna odricanja.

Ove godine skok je dobila Marta Maslać iz Virovitice koju je nominirao njezin otac Miroslav.

Iako znamo da svaki puta kada vidite tuđe ime izabrano na ovakvim nominacijama osjetite razočaranje i tugu, poručujemo vam da nas nastavite i dalje pratiti te podržavati jer ćemo i dalje organizirati ovakve ponude te sljedeći puta upravi vi možete biti jedan od sretnika/ca.

Također, rado ćemo poslušati sve vaše sugestije i ideje za buduće dijeljenja besplatnih skokove te koncepte koji će omogućiti da skok dobiju oni koji ga najviše zaslužuju. Napišite nam svoje ideje o nagradnim igrama, nominacijama, natjecanju ili zadacima koje je potrebno napraviti da bi kandidat osvojio skok.

Sezona skakanja unatoč situaciji sa Covid19 restrikcijama i dalje se nastavlja stoga sve koje žele iskusiti skok u Zimskim mjesecima pozivamo da nam se jave i rezerviraju svoj termin.

Sretna vam Nova Godina i nadamo se zajedničkim skokovima!


nominacije_2020

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language