Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 09.04.2020

Skydive Croatia u suradnji s RTL-om. Skakali smo u „Brak na Prvu“

Skydive Croatia tandem odjel - Tandem Experti, ostvarili su još jednu uspješnu suradnju s RTL televizijom i to u snimanju skokova padobranom za emisiju Brak na Prvu gdje su Dejan i Goga izveli svoje prve padobranske skokove i tako se upisali na listu neustrašivih.

Dejan i Goga skakali su padobranom! Par iza sebe ima nekoliko teških dana, no odlučili su zajedno napraviti ovaj hrabri potez. Gordana je već ranije rekla kako joj je to neostvarena želja, a nakon skoka je priznala kako joj je drago da je to iskustvo podijelila upravo s Dejanom.

"Kako je ludo! Predobro! Ja bih još!" vikala je Goga, a Dejan je isprobao i kako je navigirati padobranom.

U videu pogledajte kako im je bilo!RTL-tandem-experti-brak-na-prvu

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language