Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 19.02.2020

Skakanje padobranom u Čakovcu s 4000m – Termini za 2020.g.

Početak nove sezone se bliži a time i godina ispunjena novim adrenalinskim pustolovinama. Skydive Croatia, Tandem Experti i Aeroklubom Međimurje, zajedničkom suradnjim organizirali su i omogućili nova tri termina za 2020. godinu u kojima će te moći iskusiti skok padobranom u Hrvatskoj, točnije u Čakovcu na aerodromu Pribislavec.

Termini skokova su idući: 30.05. - 31.05. u Svibnju, 25.07. - 26.07. u Srpnju i 19.09. - 20.09. u Rujnu.

Kako su se termini prošle godine za skokove padobranom u Čakovcu s 4000 metara vrlo brzo popunili preporučujemo da ne čekate dugo s rezervacijama te ne propustite svoju priliku za skok s 4000 metara u Lijepoj Našoj.

Rezervacije i sva ostala pitanja o skakanju padobranom iz aviona možete saznati na linkovima Skok padobranom rezervacija i Skok padobranom česta pitanja.

Sve novosti možete saznati na našoj Facebook Stranici ali na našem novom Instagram profilu: Skydive Croatia FB Page i Skydive Croatia Instagram.

Vidimo se na 4000 metara.


tandem skokovi Čakovec

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language