Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum tečaja: 03.07.2023

Škola padobranstva. Srpanjski padobranski tečaj u Skydive Croatia

Skydive Croatia organizira termin za održavanje padobranske škole u Srpnju 2023. godini u Zagrebu.
Upiši našu padobransku obuku i postani padobranac.

Planirani datum početka teoretskog dijela tečaja je od 03.07.2023. no podložno je promjenama u dogovoru s kandidatima. Mjesta su ograničena na 5-6 polaznika po tečaju.

Za prijavu u školu popunite prijavni obrazac koji se nalazi na ovom linku: Upis u školu padobranstva.

Da bi rezervirali termin odnosno polazničko mjesto, potrebno je nakon potvrde od strane našeg tima, uplatiti akontaciju odnosno rezervaciju mjesta i poslati potvrdu o uplati na naš mail. Ostatak iznosa plaća se na dan početka tečaja.

Za cijene o visini naknada za upis tečaja padobranstva u padobranskoj školi Skydive Croatia, pogledajte aktualni cjenik školovanja: Cijene padobranske obuke.

Više o školi saznajte na linkovima Škola padobranstva i Česta pitanja o padobranskoj obuci. Cijene tečajeva možete pogledati na stranici: Cijena padobranskih tečajeva.

Za one željne znanja preporučujemo dopunski se pripremiti proučavajući gradivo ONLINE škole padobranstva koja se nalazi na Hrvatskom padobranom portalu na linku: škola padobranstva online.

Za sve ostale koji žele iskusiti tandem skok,preporučamo da još danas rezervirate svoje termine za skok padobranom.


IMG_20230528_142702
Upiši se u školu padobranstva! Saznaj više o padobranskoj obuci!

Postani padobranac u školi padobranstva Skydive Croatia

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language