Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum tečaja: 06.06.2022

Tečaj padobranstva - Lipanj 2022.

Skydive Croatia organizira Lipanjski termin za održavanje padobranskog tečaja u Zagrebu.
Upiši se u našu školu padobranstva i postani padobranac.

Planirani datum početka i održavanja tečaja je 06.06.2022. no podložno je promjenama u dogovoru s kandidatima. Mjesta su ograničena na 6 polaznika po tečaju.

Za prijavu u školu popunite prijavni obrazac koji se nalazi na ovom linku: Upis u školu padobranstva.

Da bi rezervirali termin odnosno polazničko mjesto, potrebno je uplatiti članarinu klubu i poslati potvrdu o uplati na naš mail. Ostatak iznosa plaća se na dan početka tečaja.

Za cijene o visini naknada za upis tečaja padobranstva u padobranskoj školi Skydive Croatia pogledajte aktualni cjenik školovanja: Cijene padobranske obuke.

Više o školi saznajte na linkovima Škola padobranstva i Česta pitanja o padobranskoj obuci. Cijene tečajeva možete pogledati na stranici: Cijena padobranskih tečajeva.


skola-padobranstva 2022
Upiši se u školu padobranstva! Saznaj više o padobranskoj obuci!

Postani padobranac u školi padobranstva Skydive Croatia

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language