Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum objave: 09.09.2021

CYPRES 2 - Expert , Speed , Student, Tandem

Cypres u ponudi ima nekoliko modela koji se razlikuju po postavkama na kojima će se uređaj aktivirati. osim C-mode modela koji ima promjenjiv način rada u ponudi su i modeli  Expert , Speed , Student, Tandem. Ovdje su kratke informacije o njima a za točne specifikacije posjetite Cypres web stranicu www.cypres.aero.

Expert CYPRES 2

Expert CYPRES 2 je najčešće korišteni model jer zadovoljava zahtjeve širokog spektra skakača.
Bilot tek nakon statusa učenika ili padobrance koji broje skokove u tisućama, Expert jedinica je vjerojatno izbor za vas.

Speed CYPRES 2

Speed CYPRES 2 ima najveću brzinu aktivacije od bilo kojeg modela CYPRES; 102mph (46mps) na zadanoj visini od 750 ft (225m) AGL. Za razliku od ostalih modela, Speed CYPRES prestaje s radom ispod 330 ft (100 m) AGL. 

Student CYPRES 2

Student CYPRES 2 ima jedinstvene aktivacijske parametre koji bolje odgovaraju sigurnosnim potrebama učenika tijekom početnog napredovanja učenja.

Ako je brzina spuštanja približno ista kao pri slobodnom padu, jedinica će se aktivirati na približno 750 ft (zadana postavka, ista kao Expert), ali ako je brzina spuštanja niža od brzine slobodnog pada i još uvijek iznad 29mph (npr. s djelomično otvorenim krovom ), jedinica će se aktivirati na približno 1000 ft (300 m) AGL (zadana postavka). 
Za razliku od modela Expert i Tandem, preporuča se isključiti Student jedinicu u slučaju da je skok prekinut jer je vertikalna brzina spuštanja zrakoplova još uvijek dovoljno brza da aktivira jedinicu. 

Tandem CYPRES 2

Tandem CYPRES 2 je posebno dizajniran za korištenje u tandem padobranskim skokovima, stoga veća visina aktivacije omogućuje korištenje većih padobrana. Brzina za aktivaciju je ista kao kod Expert CYPRES (78mph / 35mps), ali zadana visina aktivacije je približno 1900 ft (580m) AGL 

Cijena: od 1065,00 eur + PDV

Za narudžbe i informacije molimo da nas kontaktirate putem e-maila


CYPRES-allmodels

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language