Sorry, your browser does not support JavaScript!
Datum objave: 24.08.2016

Pogledajte Virovitičanina Juricu Stanića kako se s čovjekom na leđima baca iz zrakoplova

Sjećate li se Jurice Stanića? Oni koji vole sport, posebno košarku, sjetit će se kako je Jurica prije desetak godina bio ubojica suparničkih momčadi. Prvi šute, -razbijač- suparničkih obrana. No, značajniju karijeru prekinula je ozljeda i Jurica Stanić više dugi niz godina nije stanovnik parketa. No postao je ovisnik o adrenalinu, a kako to izgleda iz njegove perspektive, kako se s čovjek na leđima baca iz zrakoplova pogledajte u video. Inače, čovjek na leđima je skakački ekspert, Virovitičanin, Angelo Vuletić.

LINK na orginalnu objavu


jurica-stanic-skok-padobranom

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language