Sorry, your browser does not support JavaScript!
Datum objave: 10.01.2017

Upoznajte Virovitičanina Anđela Vuletića koji ima jedan od najluđih poslova na svijetu, on je -vozač padobrana- koji s oblaka prema zemlji tutnji sa 250 na sat

Naravno, -vozač padobrana- je figurativan prikaz onoga čime se bavi Anđelo Vuletić, Virovitičanin koji iza sebe ima više od 1.000 skokova padobranom i koji je prije oko tri godine osnovao Padobranski klub Virovitica, a ovih je dana „uhvaćen“ u Keniji.

Tamo je u Mombasi -vozač padobrana- za one kojima je to prvi put, a kako ćete vidjeti po fotografijama s Facebooka, redovito „provoza“ one koji to ne rade sami. Skok padobranom u tandemu je iznimno popularan oblik padobranstva i jedan od najsigurnijih načina na koji netko može iskusiti sva uzbuđenja koje pruža skok iz zrakoplova, slobodan pad i let padobranom. Skače se s visine od 2.500 do 4.000 metara, a prema zemlji tutnjite brzinom od 200 do 250 km/h.

Naravno, kada vrijeme zatopli, kad se otope minusi, možemo Anđela očekivati i u našoj blizini, gdje je često, u Kaposvaru, vodio neiskusne letače u njihovu prvu šetnju padobranom. Inače, ako želite da vašoj mladenki padobranac u ključnom trenutku donese buket na svadbu, Anđelo se toplo preporučuje, jer to je jedna od njegovih specijalnosti.

LINK na orginalnu objavu


angelo-vuletic

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language