Sorry, your browser does not support JavaScript!
Datum objave: 05.05.2021

Parkovi d.o.o. sa zadovoljstvom nastavlja uspješnu suradnju sa Skydive Croatia

Tvrtka Parkovi u suradnji sa Skydive Croatia uspješno je odradila organizaciju 1. Varaždinskog Boogia na aerodromu u Varaždinu te je radi velikog interesa građana donijeta odluka o novim terminima.  Tako će se 2. Varaždinski Boogie održati na istoj lokaciji 15. i 16. svibnja 2021. godine.

-Kao direktoru gradske tvrtke Parkovi koja je preuzela upravljanje varaždinskim aerodromom drago mi je što smo, nakon dugo vremena zanemarivanja, vratili život na aerodrom. Varaždinci su uživali gledajući atraktivne skokove padobranaca iz cijele Hrvatske. Aerodrom je konačno prodisao punim plućima, a tek sad slijedi da iskoristimo njegov potencijal – rekao je Alen Runac.

Na prethodnom događaju prisustvovali su brojni licencirani padobranci, a čak 80 novih po prvi je puta iskušalo skok s padobranom u tandemu s instruktorima. Tvrtka Parkovi pobrinula se da prostor i aerodromsko uređenje budu na visokoj razini te sa zadovoljstvom nastavlja uspješnu suradnju sa Skydive Croatia koja će zasigurno rezultirati brojnim ovakvim zanimljivim događanjima.

Orginalni članak


padobranstvo u Varaždinu

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language