Sorry, your browser does not support JavaScript!
Datum objave: 19.10.2019

Virovitičanin prvi u povijesti skočio „tandem skok“ iznad egipatskih piramida: Angelo Vuletić dosad se iz aviona „bacio“ više od 4.000 puta

Iz aviona se bacio više od 4.000 puta. Obično to radi na visinama do 4.000 metara, iako se u karijeri, „bacao i s većih visina“. Godinama skače u različitim zemljama, dugo je bio u Keniji, a danas ga život najčešće vodi u Kinu.

Ipak, kao hrvatski reprezentativac, često skače i u Hrvatskoj. Za potrebe emisije Klub 7, skakao je u Zagrebu, a u intervjuu HRT-u ispričao je nekoliko detalja o sebi. Kako je on prvi koji je skočio „tandem skok“ u Egiptu iznad egipatskih piramida te kako izgleda “jurnjava prema zemlji” 200 na sat. (vpz.hr, hrt.hr)

Orginalna objava: Virovitica.hrskok-padobranom-iznad-piramida

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Članice, partneri i sponzori

Croatia language
English language