Sorry, your browser does not support JavaScript!
Article date: 24.07.2020

Naši Tandem Experti u projektu koji je izveden prvi puta u RH - VEČERNJI LIST

Dečki su u 30 dana skinuli svaki po deset kilograma i to zahvaljujući planiranim treninzima u kombinaciji s plivanjem, saunom i masažama te promjenom prehrambenih navika

Sky Food Challenge, veliki podvig Miroslava Mirkovića i Bojana Horvata, dvojca iz Gastrotražilice, uspješno je završen prošlog četvrtka kad su dečki s Tandem Expertima skočili s padobranom i u slobodnom padu s 3500 metara pojeli sendvič.

Sve to ne bi bilo moguće da dečki nisu krenuli u intenzivno skidanje kilograma u Cerine Fit Izazovu, pod stručnim vodstvom kineziologa Sportskog centra na Bazenima Cerine.

Dečki su u 30 dana skinuli svaki po deset kilograma i to zahvaljujući planiranim treninzima u kombinaciji s plivanjem, saunom i masažama te promjenom prehrambenih navika. Svaki trenutak svoje avanture života zabilježili su kamerom, a kako je to izgledalo od početnog vaganja pa sve do uspješnog prizemljenja kod Bazena Cerine pogledajte u videu.


Iz Večernjeg Lista - Orginalni članak


ab996f8b670620041b01

Connect with us

We are inviting you to support us on social media and stay in touch for new promotional offers and opportunities.

Our website allows you to make your tandem booking fast and simple by filing out the online form on following link: tandem skydive booking but also to purchase gift vouchers online in two easy steps: Tandem skydive gift voucher.

We accept several ways of online payments. Beside bank transfer payment, we also accept payments through the following services: Revolut, Monese, TransferWise and Curve. Please choose and check all options on the Payment details page.

Skydive Croatia
Book your Tandem Skydive today! Gift Vouchers!

Members, partners & sponsors

Croatia language
English language